Економскиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ денес свечено ја отвори Лабораторијата за квантитативни истражувања во економски и организациски науки при УГД.

Повеќе...

Економскиот факултет на УГД организираше уште едно од серијата предавања во соработка со Стопанската комора на РСМ. Овие предавања се во рамките на проектот  „Студентите учат од бизнисот“.

Повеќе...

Центарот за кариера при УГД и Прокредит банка организираат предавање и работилница на тема „Влијание на банките во општеството“.

Повеќе...

Студентите на Економскиот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип се запознаа со работата на Царинската управа на РСМ, преку предавање и презентација од првите луѓе на Управата – директорот Стефан Богоев и помошник-директорот на Секторот за меѓународна соработка и европска интеграција, проекти и стратешко планирање, Златко Ветеровски. Пред предавањето, претставниците на Царинската управа заедно со деканката и продеканката на Економскиот факултет имаа средба со ректорот, проф. д-р Дејан Мираковски.

Повеќе...

Технички секретар

Габриела Андова
Тел: +389 32 550 330
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Секретар

Игор Ефтимов
Тел: +389 32 550 337
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

 

Студентски прашања

Штип
Антонио Талевски
Телефон: +389  32 550 066    
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Студентски прашања

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389  32 550 250
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Ивана Шоповска
Телефон: +389  32 550 365
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Елена Ваканска
Телефон: +389  32 550 831
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.