12 мај 2021 г. (среда) - 12:00 часот

Почитувани, со задоволство ве покануваме на уште еден од серијата бесплатни вебинари на Економски факултет - Штип, УГД.

Повеќе...

Економски факултет при УГД организира вебинар на тема „Предизвиците на бизнис секторот во периодот на кризата предизвикана од ковид-19 пандемијата, со посебен фокус на влијанието врз автомобилската индустрија во земјата“.

Повеќе...

Економскиот факултет при Универзитетот “Гоце Делчев” во Штип ќе биде домаќин на Tретата меѓународна научно-стручна конференција со наслов „Економски и социјални импликации од Ковид-19, предизвици и предлози за надминување“, која ќе се одржи online, на 28 и 29.06.2021 година.

Повеќе...

Технички секретар

Габриела Андова
Тел: +389 32 550 330
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Александар Толев
Телефон: +389  32 550 251
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Антонио Талевски
Телефон: +389  32 550 066    
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389  32 550 250
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Телефон: +389  32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Игор Ефтимов

Тел: +389 32 550 337

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.