На меѓународниот економски форум ‘Евроазија-територија на иднината’ кој се одржа на 24.06.2021 и на кој учествуваа професори од нашиот факултет, заедно со деканката, се дискутираа многу интересни прашања поврзани со геоекономијата на безбедноста, економијата на Евроазискиот простор, бизнис и образование за возрасни во Евроазискиот простор и многу други.

Целта на форумот е да се воспостават партнерски односи помеѓу деловните кругови на државите во евроазискиот простор, професионалните деловни здруженија, да се развијат заеднички програми за обука на специјалисти, да се промовираат и интегрираат програмите за деловно образование во образовната и деловната средина на Евроазискиот простор.

Технички секретар

Габриела Андова
Тел: +389 32 550 330
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Александар Толев
Телефон: +389  32 550 251
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Антонио Талевски
Телефон: +389  32 550 066    
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389  32 550 250
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Телефон: +389  32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Игор Ефтимов

Тел: +389 32 550 337

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.