12 мај 2021 г. (среда) - 12:00 часот

Почитувани, со задоволство ве покануваме на уште еден од серијата бесплатни вебинари на Економски факултет - Штип, УГД.

На овој семинар, ќе дискутираме за „Маркетингот и неговата практична примена во бизнисот“ со гости од бизнис секторот - Арел Невромаркетинг и Русе Комерц и проф. д-р Тамара Јованов Апасиева.

Воведно обраќање ќе имаат и проректорот за настава на УГД, проф. д-р Мишко Џидров и деканката на Економски факултет, проф. д-р Оливера Ѓоргиева Трајковска.

Досега имаме пријавени над 100 учесници.

Сите кои имате интерес, на денот на настанот можете да се вклучите преку следниот линк: Microsoft Teams

Технички секретар

Габриела Андова
Тел: +389 32 550 330
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Александар Толев
Телефон: +389  32 550 251
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Антонио Талевски
Телефон: +389  32 550 066    
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389  32 550 250
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Телефон: +389  32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Игор Ефтимов

Тел: +389 32 550 337

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.