CEFE International, во соработка со ЦЕФЕ Македонија и Економски Факултет Штип, реализираат истражување преку кое треба да се соберат податоци кои ќе бидат во корист на политиките, клучните играчи и деловните активности за поддршка на фирмите во светот.

Ова истражување служи само за анализа и се спроведува во целиот свет. Опфатени се прашања во врска со последиците од Корона кризата за деловните активности, пречките со кои се соочи бизнисот, се отворија ли можности за нови пазари... Податоците од истражувањето ќе бидат основа за мерките кои терба да се преземаат за да се амортизираат последиците од големата криза која го зафати целиот свет.

Истражувачкиот тим од Економскиот факултет на УГД се состои од Мила Митрева, Душица Манчева, Анита Миланова и Ангела Димиткова. Сите истражувачки имаат потпишани изјави за доверливост на податоци и договор за соработка со ЦЕФЕ Македонија. Со тоа, информациите и податоци се строго анонимни и веднаш се класифицирани како доверливи. Прашалникот за кој е потребно не повеќе од 15-тина минути да се пополни, како и повеќе информации за истражувањето, може да се најдат на следниот линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNvn0zS-RfGyNePM7LYD8zf3aBcetsuUU1ewfktW0XrgGUeA/viewform.

Технички секретар

Габриела Андова
Тел: +389 32 550 330
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Александар Толев
Телефон: +389  32 550 251
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Антонио Талевски
Телефон: +389  32 550 066    
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389  32 550 250
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Телефон: +389  32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Игор Ефтимов

Тел: +389 32 550 337

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.