Почитувани студенти, заради подобра координација на вашите активности со референтите за студентски прашања, ве замолуваме претходно да ги контактирате на меил.

Студентите кои што студираат на студиските програми: Банкарство, финансии и осигурување, Бизнис економија, Маркетинг, Маркетинг менаџмент, Финансии, Финансиски менаџмент и Здравствен менаџмент, потребно е да се обратат до референтот Антонио Талевски (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.), додека студентите што студираат на студиските програми Сметководство и ревизија, Сметководство, финансии и ревизија, Меѓународна економија и Менаџмент и претприемништво, потребно е да се обратат до референтот Александар Толев (Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.). Службата за студентски прашања работи секој работен ден, во периодот од 10 до 13 часот.

Ви благодариме на разбирањето.

Технички секретар

Габриела Андова
Тел: +389 32 550 330
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А
Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Студентски прашања

Штип
Александар Толев
Телефон: +389  32 550 251
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Антонио Талевски
Телефон: +389  32 550 066    
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Струмица
Аница Удовалиева
Телефон: +389  32 550 250
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Скопје
Цветанка Матракоска
Телефон: +389  32 550 129
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Секретар

Игор Ефтимов

Тел: +389 32 550 337

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.