Можност за пракса во Стопанска банка АД Скопје

Стопанска банка АД Скопје има потреба од редовни студенти на додипломски и постдипломски студии од економските насоки за изведување на практична настава во СБ.

„Ако сте заинтересирани да стекнете студентска пракса во нашата компанија, Ве молиме испратете кратка биографија и придружно писмо, со назнака ’студентска пракса’ на следнaва електронска адреса: human.resources@stb.com.mk“ – се вели во краткиот оглас од Стопанска банка.

Ова е одлична можност за студентите на Универзитетот „Гоце Делчев“ со кој банката има склучено договор за меѓусебна соработка.

Напишете коментар